Gå til bedrift
Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Sikkerhet

Kravene til sikring av person og verdier øker

Du kjenner følelsen. Skrudde du av platetoppen? Hvordan var det med kaffetrakteren? Låste du døra? Vi har alle opplevd usikkerheten, og som regel går det bra.

Elektrisitet er årsaken til 40 % av alle branner i Norge. Om du plugger strykejern og kaffetrakter i en stikkontakt med timer, vil denne slå av apparatet etter en valgt tid. Det finnes i dag enkle løsninger for å sikre boligen din bedre. Vi tilbyr løsninger for overvåkning og sikring samt vedlikehold og kontroll av de fleste anlegg.

Sikre mot brann

En brann kan oppstå veldig lett. På et øyeblikk kan den spre seg og forårsake enorme skader, både personskader og skader på boligen og eiendelene. Brannsikring av et hjem er enklere enn mange tror. Vi gjennomfører årlig kontroll på alle system og innehar høy teknisk kompetanse. Samarbeidspartnere: Eltek Honeywell, Autronica, Elotec, Panasonic.

elotec brann eltron.jpg

Beskytte deg mot innbrudd

Tyven velger letteste veien inn. Desto større usikkerhet tyven føler før innbruddet, jo lengre tid det tar å bryte opp dører og vinduer, desto større er sannsynligheten for at innbruddet stanser ved et forsøk eller forblir en tanke. Med et par enkle tiltak kan du forhindre at tyvene velger nettopp din bolig. Vi gjennomfører årlig kontroll på stort sett alle system og innehar høy teknisk kompetanse. Våre samarbeidspartnere på innbruddsalarm er: Avarn Security, Elotec, Securitas og RCO Security.

Kameraovervåkning

Kaeraovervåkning eller ITV blir mer og mer utbredt. Det er en rimelig måte å overvåke store arealer med lite bemanning. Kameraovervåkning kan benyttes på mange ulike områder som butikk, bensinstasjon, kiosk, parkering, bank, hytter eller hus. Det fungerer også avskrekkende for ubudne gjester.

Tjenester vi kan tilby:

- Tele- og datakabling (IKT-anlegg)

- AV-system

- Adgangskontroll

- Porttelefon

- Alarm og signal

- Lyd og bildesystemer

- Nødlysanlegg

- Kameraovervåkning

- Kontroll av de fleste anlegg

- Datasenterløsninger

- Serviceavtaler

Kontroll:

- Elkontroll i landbruket

- Elkontroll av næringsbygg

- Elsjekk/elkontroll av bolig

- Internkontroll elektriske anlegg

- Årskontroll brannalarmanlegg

- Årskontroll innbruddsalarmanlegg

- Årskontroll nødlysanlegg