Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Historikk

Historikk

I januar 1979 ble Myren & Brændvang stiftet som et personlig selskap for så å endres til AS i 1982. I oktober 1985 overtok selskapet Nord Østerdal Kraftlag sine installasjonsavdelinger på Tolga, i Rendalen og i Folldal og endret navn til Eltron AS. Mange av de ansatte var aksjonærer i flere år, men etter hvert ble Steinar Myren hovedaksjonær. Først på 2000-tallet kjøpte Eilag 34% av aksjene og fikk negativ kontroll med selskapet.

Vintervoll kjøpte ut både Eilag og Steinar Myren i august 2012 etter å ha samarbeidet om elektroentreprisen med nye Nord Østerdal Videregående skole.

Vintervoll AS ble stiftet av Kåre Vintervoll fra Glåmos i Steinkjer 1947, flyttet til Trondheim i 1950, og har siden den gang vært en av de ledende og største elektroentreprenørene i Midt-Norge. Vintervoll AS har avdelinger i Trondheim, Stjørdal, Melhus og Orkdal, samt datterselskapene Nyvold Installasjon AS på Oppdal og Eltron AS med avdeling på Tynset og ansatte over hele Nord-Østerdal.

Administrasjonen av Vintervollgruppen sitter i Trondheim. Totalt er det rundt 300 ansatte , med en samlet omsetning som nærmer seg 400 millioner kroner.

Vintervollgruppen tilbyr produkter, tjenester og løsninger innenfor elektro og IKT, dvs. elektrikertjenester, elkraft, sikkerhet,datakommunikasjon og kabling for tele og data til nybygg og rehabilitering. Målgruppene er offentlig forvaltning, privat næringsliv og privatkunder i Midt-Norge og Nord Østerdal. Vintervoll har hatt ansvaret for elektrodelen ved flere av de største byggeprosjektene i Trøndelag. Selskapet er utpreget løsningsorientert og fremstår som en totalleverandør hvor kalkulasjon, prosjektering, installasjon, service og drift inkluderes. Vintervollgruppen sine løsninger er kostnadseffektive og bidrar til økt produktivitet hos våre offentlige kunder og næringslivskunder. Energieffektivisering er et fagområde det satses betydelig på i selskapet, og Vintervollgruppen har ambisjoner om å bli en vesentlig aktør i markedet.

I Vintervollgruppen satser vi også stort på inntak av lærlinger. Hvert år tar vi inn i overkant av 20 lærlinger hvorav 2-3 i Eltron. Dette gjøres både med tanke på rekruttering av nye elektrikere og telekommunikasjonsmontører, men også for å vise samfunnsansvar ved å gi ungdom muligheter til yrkesfaglig utdannelse

Kontakt oss linkKontakt oss link