Gå til bedrift
Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Elbillading

elbil.jpg

Elbillading hjemme i garasjen eller på hytta

For å slippe å handtere en løs ladekabel morgen og kveld er det praktisk å ha en fast ladestasjon der bilen parkeres. Ut fra denne henger det en fast kabel som enkelt tilknyttes bilens ladekontakt.

En slik ladestasjon gir deg også mulighet for raskere lading og er en mer robust og sikrere løsning enn vanlig (husholdnings) stikkontakt. I slike ladestasjoner er det innbygd sikkerhetsutstyr som overvåker ladingen kontinuerlig.

Det er to forhold som bestemmer hvor hurtig du kan lade bilen din hjemme: Det er størrelsen på batteriladeren som står i bilen din og det er kapasiteten i boligens strøminntak. Eltron kan dimensjonere ladestasjonen slik at løsningen blir optimal for deg.

I markedet i dag finnes det mange typer (hjemme)ladestasjoner i ulike prisklasser. De fleste er universelle slik at de kan benyttes for mange bilmerker. Noen bilmerker har utviklet egne ladestasjoner som tilbys. Det som er forskjellig er typen ladekontakt bilen er utstyrt med. Det er i dag i hovedsak to typer som er dominerende. Det er type 1 og type 2. Type 2 kontakten blir omtalt som den «europeiske».

Ta kontakt i dag så kommer vi på en uforpliktende befaring:

Bestill her:

Elbillading i sameier