Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Montasjeleder - Rendalen

Montasjeleder - Rendalen

Eltron er den ledende elektroentreprenøren i fjellregionen med ca. 35 ansatte og 40-45 mill.i omsetning. Selskapet har vokst jevnt gjennom flere år og er veldig solid. Vi ser mange nye forretningsmuligheter gjennom det grønne skifte og med det behovet for nye elektrotekniske løsninger og vi forventer ytterligere vekst i årene som kommer. Eltron er en del av Vintervollgruppen, som er en av de største elektroentreprenørene i Midt Norge med over 300 ansatte og en omsetning på ca. 360 mill. kr.

Eltron har montører i eget bygg i Rendalen og vi søker nå montasjeleder til denne.

Montasjeleder
Montasjelederens arbeidsoppgaver er å koordinere aktiviteten ved montørbasen, foreta befaringer hos kunder, legge til rette for gjennomføring av oppdrag, bestille materiell samt noen andre administrative oppgaver. I tillegg forutsettes det at montasjelederen også arbeider noe ute som elektriker.

Allsidighet og det å arbeide selvstendig og strukturert er et krav i stillingen. Dessuten kreves det selvsagt fagbrev som elektriker.

I Vintervollgruppen, som Eltron er en del av, har vi som motto å være
-best og trivligst. Det innebærer blant annet:
- konkurransedyktige lønnsvilkår
- det beste tilbudet om kompetanseutvikling i bransjen
- et trivelig arbeidsmiljø
- åpenhet og god informasjon sammen med sosiale aktiviteter for å skape
  trivsel

Synes du dette høres interessant ut kan du ta kontakt med, eller sende søknad til daglig leder og styreleder i Eltron Otto Østerlie på telefon 928 92 222, e-post otto.osterlie@vintervoll.no

Søknadsfristen er 30. september 2021

Personvern

Hvordan personopplysninger behandles i forbindelse med rekruttering kan lese om her.